Holnap jelenik meg...
a Lakáskultúra legújabb száma, amelyben újabb három receptet találhattok tőlem. A téma, nem más, mint az egyik legkorábban szüretelhető levélzöldségünk, a megosztó spenót. Persze nem csak a receptekért érdemes megvenni az újságot, itt olvasható a rövid tartalom.
A képen spenótos falafel látható, mentás-fokhagymás joghurttal |
Gratulálok. A spenótot inkább csak nyersen, salátának, vagy blansirozva, köretnek szeretem, fözelékként nem rajongok érte, de ez a falafel jónak tűnik. Kár, hogy a receptet nem tetted fel.
VálaszTörlésA bemutatkozásidban azt írod, hogy sokat fotózol ételeket, s utazás közben. Ha ezt a fotót Te készítetted, akkor külön gratula.
Köszönöm! Ez lesz az 5. Lakáskultúra, amiben már az én receptjeim és fotóim szerepeltek. Volt már témám a szeder, az alma és diófélék, meleg levesek, karácsonyi ajándékok a konyhából és most a spenót... :)
VálaszTörlésA blogon minden ételfotó az enyém, mindet én készítettem, ha mégis van kivétel, akkor ott biztos megjelöltem a forrást. :)
Gratulálok a megjelenéshez! Nagyon igényes újság, sokszor megnézem a hypermarketek polcain. Mindig csodálom a gyönyörű képeidet! A recept pedig nagyon fincsi, én is várom hogy beírd...:o)))
VálaszTörlésKöszönöm! :) Én is nagyon-nagyon megtisztelőnek érzem, hogy egyedüliként "vezethetek" egy ilyen magazinban egy gasztro rovatot. A receptre még picit várni kell, hogy online elérhető legyen ;)
VálaszTörlés